Balett harisnya

Balett harisnya

Megvetted már a felnőtt balett oktatásra a dresszet és a gyakorlót? Akkor ideje balett harisnya után nézni! Persze ne szaladj rögtön valamelyik fast fashion üzletbe, hogy beszerezd kedvenc márkádat, ugyanis nem mindegy, milyen harisnyát viselsz az órán.

A professzionális darabok mindegyike bőrbarát anyagból készül, kiváló, tartós minőségben, hogy akár a sokadik mosás után is nyugodtan felhúzd.

Vásárold meg szakboltban, ahol segítenek a méretválasztásban és összehasonlíthatod a különböző fazonokat. Az órák során úgyis kiderül, melyik modellt részesíted előnyben; valószínűleg a lábfejes balett harisnya lesz a kedvenc, az örök klasszikus, ami mindent beborít. De lehet, hogy túl soknak fogod érezni, és váltogatni akarod a hosszúságot, akkor a lábfej nélküli lesz a te változatod.

Hagyhatod bokáig, de feltekerheted capri fazonig. A kengyel modell pedig abszolút kedvenc lehet: ha szeretnéd, feltekered, ha szeretnéd, megnyújtja a lábad, ez ugyanis szabadon hagyja a sarkat és a lábujjakat, így akár a cipőn kívülre is húzhatod.

Egy a lényeg: a harisnyát húzd fel rendesen, ne lógjon sehol, egyrészt kényelmetlen lesz, másrészt esztétikailag sem túl kedvező látvány a felnőtt balett oktatáson. Hosszú derékrésszel készülnek a balett harisnyák – nem véletlenül. Nem szabad megkockáztatni, hogy órán, ne adjisten, előadás alatt legurul. A színskálán legyél bátor: húzd fel, ami tetszik, de előadásra szigorúan fehér vagy rózsaszín árnyalattal készülj. 

 

<<< vissza Felnőtt Balett Oktatás első oldalra

.