Balett oktatás kortalanul felnőtteknek Budapest kiváló közlekedésénél

Balett oktatás Budapesten


Profi miliőben balett oktatás Budapesten!

Tapasztalt tanárok várnak téged, Budapest központjában…

…ahol kifejezetten felnőtteknek indítjuk el kezdő balett oktatásunkat!

Ha már jó ideje szemezel a balettal, de nem mertél beiratkozni, mert aggódsz a testalkatod miatt, akkor nálunk jó helyen jársz. Ha csak gyerekeknek szóló tanfolyamot találtál, akkor is jó helyen vagy nálunk, hiszen mi kifejezetten a felnőtteket célozzuk meg.

Másképp tanulnak a gyerekek és másképp a felnőttek. Mi ezzel tisztában vagyunk, épp ezért már nagyon hamar komoly sikerélményed lesz a balett óráinkon. Tanárainknak az a célja, hogy miközben bevezetnek a balett alapjaiba, jól érezd magad, és legyen kedved visszajönni a következő alkalommal is. Persze nem fogsz rögtön színpadra állni, nem is ez a terv, de évzáró gála keretében akár erre is lesz lehetőséged.

Felnőttek számára kialakított kezdő balett oktatásunk téged is vár, gyere el, vágj bele még ma ennek a csodálatos táncnak az alapjaiba.

 

Balett óra típusok:


1. óra típus: Balett oktatás teljesen kezdő B0 szinten

Balett oktatás teljesen az alapoktól. Itt végigvesszük részletesen a balett alapjait, hogy magabiztosabban tudj bekapcsolódni az órarend szerinti órákba.

Kiket várunk az új NULLÁRÓL kezdő Balett oktatásra?

Teljesen kezdő felnőtteket, akik szeretnének bekapcsolódni a balett óráinkba, de előtte meg szeretnék ismerni a balett alapokat.

 

Most megnézem az aktuálisan induló
kezdő balett oktatást>>> 

 

2. óra típus: Balett oktatás B1-es szint

Abban az esetben tudsz becsatlakozni ebbe az órába, ha már voltál 8-10 alkalommal, akár nálunk, akár másik iskolában órán.
Erről a szintről tudsz továbblépni a 2-es szintre 3-4 hónap balett gyakorlat után. 

 

 

3. óra típus: Balett oktatás B2-es szint

Balett oktatás Budapesten a balett alapok birtokában. Kérjük, erre az órára teljesen kezdőként ne gyertek, minimum 3-4 hónapos balett előélet szükséges.

 

 

4. óra típus: Spicc óra 1-es szint

Igen! Nálunk a balett oktatáson akár spiccre is emelkedhetsz. Persze nem lehet az első órán elkezdeni, előtte a spicc technika alapjait kell megismerni.

Ha rendszeresen jársz órára, akkor a lábad, bokád és a vádlid megerősödik, így alkalmassá válik a spiccre emelkedésre, hiszen rúd nélkül is meg kell tudnod állni a spicc cipő orrán.

Persze nem kell megijedni, ezen az 1-es szintű órán csak az alapokat tesszük le, és megtanuljuk azokat a spicctechnikákat melyek szükségesek, hogy tovább tudj lépni a spicc 2-es órára.

 

 

5. óra típus: Spicc óra 2-es szint

Ha már a spicc óra 1-es szintjét magabiztosan teljesíted, bátran továbbléphetsz erre az órára.

 

A balett oktatáson az ÓRA MENETE:

Az óra a klasszikus balett tréning metodikájára épül.

Kezdő szinten egy alapos balett célgimnasztikával kezdünk, hogy megtanuljátok pontosan hogyan kell átmozgatni, bemelegíteni a testeteket, hogyan kerüljétek el a sérüléseket.

Következnek a rúdgyakorlatok, megtanuljátok a gyakorlatok sorrendjét és pontos végrehajtását.

Középgyakorlatoknál beállunk középre, tükörrel szemben és itt végezzük a gyakorlatokat.

Minden óra része az alapos nyújtás. Első néhány alkalommal nem kell "szétszakítanod" magad, fontos a fokozatossság, óráról órára többet és többet, és észre sem veszed és lent vagy spárgában:-)

A nyújtás jellemzője, hogy nem heti egyszer öt órát, hanem heti ötször 30 percet kell vele foglalkozni, a megfelelő eredmény elérése céljából.

Fontos! Kezdő szinten még ne próbálgasd otthon a nyújtást, először az órán meg kell tanulod a nyújtó gyakorlatok pontos végrehajtását, és csak utána próbálkozz a gyakorlatokkal otthon!